NYBIL

Din Opel- og Mazda-forhandler på Ensjø

Vi representerer merkene Opel  og Mazda for salg av nye biler. Vi  er også merkeverksted hvor du vil kunne få  alle tjenester for ettermarkedet til bilen din, les mer om dette under verksted. Vår nybilutstilling er på hele 800 kvadratmeter og inneholder alle aktuelle Opel- og Mazda-modeller i flere ulike farger og utstyrsmodeller. Vi har også de aller fleste modellene tilgjengelig for prøvekjøring og kan samtidig tilby takst av din gamle bil.

Vi ønsker at du som kunde skal kunne se hele bredden av modellprogrammet, så vi vektlegger å ha biler med ulike utstyrsnivåer som kan være aktuelle for deg som kunde. Vi ønsker deg derfor velkommen til våre topp moderne lokaler på Ensjø.

Opel
Opel har røtter over hundre år tilbake i tid. Over 110 år med blikket rettet mot fremtiden, med å legge all vår energi i å gi deg en bedre kjøreopplevelse. Over 110 år med lidenskapelig konstruksjon som oppsummeres av de tre ordene i vårt nye styringsprinsipp: “Wir leben Autos”.

Les mer om Opel her

Nybil Opel

Mazda
Vi liker å gjøre ting på vår egen måte. Utfordre det konvensjonelle. Og trosse nåværende måte å tenke på. Det er historien og utfordringene vi har stått overfor som har formet oss og gjort oss til det vi er i dag. Og ikke minst - den unike mentaliteten og stå-på-innstillingen. Vi tror sterkt på å utfordre konvensjonen for å gjøre ting bedre. Dette har ført til flere banebrytende løsninger som kan oppleves i hver eneste Mazda vi bygger. Det er vi stolte av.

Les mer om Mazda her

Nybil - Opel

Velkommen til en hyggelig bilopplevelse hos oss!

Sosliale medier
Se våre kampanjer